Nieuws Pluktuin Mierlo

Nieuws Pluktuin Mierlo

Nieuwe weblog!

Pluktuin Mierlo heeft een nieuwe weblog. Volg ons al vroeg in het seizoen en zie de plantjes ontkiemen. We houden u op de hoogte van groeiers en bloeiers in de Pluktuin.

Helmi en Willy

Nog 1 week

nieuws Pluktuin MierloPosted by Pluktuin Mierlo 24 Sep, 2017 16:48
Hallo allemaal De Pluktuin gaat weer bijna sluiten! 30 september zijn we nog open en dan gaat de poort weer dicht. Wij willen jullie weer allemaal bedanken voor het bezoeken van onze tuin. Voor veel mensen was het misschien niet de beste zomer maar voor onze tuin was het prima weer. We hebben niet veel hoeven sproeien en door voldoende zon gingen de bloemen mooi open. Alleen september was iets minder door het herftsachtige weer de eerste twee weken maar ook toen konden er mooie boeketten geknipt worden. Wij hebben er weer van genoten en krijgen het weer druk met opruimen. De eerste bloemen voor volgend jaar zijn alweer gezaaid, dus graag tot volgend jaar als je deze week geen tijd meer hebt. Groeten Willy en Helmi


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.